Головна Новини HI-tech технології Співробітники Amazon зберуться на онлайн-страйк
commentss НОВИНИ Всі новини

Співробітники Amazon зберуться на онлайн-страйк

Співробітники Amazon будуть вимагати повернення на роботу звільнених працівників

17 квітня 2020, 16:09 comments2109
Поділіться публікацією:
Співробітники Amazon зберуться на онлайн-страйк

Група корпоративних співробітників Amazon закликає колег організувати "онлайн-страйк", вимагаючи, щоб компанія відновила звільнених працівників. Для участі у страйку, запланованого на 24 квітня, всі працівники будуть брати особистий вихідний в один і той же час. Його організовує група захисту інтересів працівників Amazon Employees for Climate Justice. Минулого тижня Amazon звільнила двох лідерів групи, Емілі Каннінгем і Марен Косту, які раніше були дизайнерами компанії і були відвертими критиками кліматичної позиції Amazon і її трудової політики.

Amazon заявила, що звільнила Косту і Каннінгем за неодноразове порушення внутрішньої політики". Прес-секретар Amazon раніше сказав CNBC, що компанія підтримує право кожного співробітника критикувати умови праці свого роботодавця, "але це не дає повного імунітету проти будь-якої та всіх внутрішніх політик".

Співробітники Amazon з питань кліматичної справедливості оголосили про вихід під час віртуальної панелі в четвер. Група була покликана стимулювати діалог між працівниками складу та майже 400 технічними працівниками Amazon по телефону. Раніше Коста заявила, що Amazon спробував втрутитися в зусилля групи з організації панелі, видаливши запрошення, надіслані іншим працівникам всередині компанії, які, за твердженнями групи, прийняли понад 1500 співробітників.

Створюючи віртуальний страйк, група хоче чинити тиск на Amazon, щоб вона змінила своє ставлення до працівникам, які виступають проти політики компанії, включаючи відновлення всіх звільнених працівників "на основі вибіркового застосування політик і керівних принципів поведінки". Група хоче, щоб Amazon змінила свою політику зовнішніх комунікацій, яка забороняє співробітникам розповідати про бізнес компанії без схвалення керівництва.

Як повідомляло видання "Коментарі", глава Amazon всього за день розбагатів на кілька мільярдів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!