Головна Новини HI-tech технології Хакери атакують любителів дивитися серіали
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери атакують любителів дивитися серіали

Хакери маскуються під популярні потокові послуги, щоб збирати особисту інформацію користувачів

22 квітня 2020, 01:15 comments2131
Поділіться публікацією:
Хакери атакують любителів дивитися серіали

Більше 700 фальшивих веб-сайтів, які імітують сторінки реєстрації Netflix і Disney +, були створені з метою збору особистої інформації від споживачів під час буму потокової передачі через пандемію коронавіруса.

Фірма з кібербезпеки Mimecast виявила близько 700 підозрілих шахрайських веб-сайтів, які з'явилися в період з 6 по 12 квітня і які маскуються під потоковий сервіс Netflix.

Більш новий Disney +, який почав своє міжнародне розгортання в минулому місяці, запустивши його на основних ринках Західної Європи, був імітований чотирма новими веб-сайтами за той же тижневий період.

Деякі підроблені сайти можуть виглядати надзвичайно переконливо, продаючи підписки або облікові записи для збору особистих даних і даних кредитних карт. Тим не менш більшість з них погано спроектовані і мають мовні помилки, які виділяють їх як підозрілі.

Кіберзлочинці також видають себе за офіційні органи, такі як HMRC і Всесвітня організація охорони здоров'я, розсилаючи шахрайські текстові повідомлення та електронні листи, намагаючись використати на свою користь спалах коронавіруса.

Як повідомляло видання "Коментарі", Netflix запускає серіал про життя на карантині в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!