Головна Новини HI-tech технології Китайська компанія оновила популярну модель електроскутера
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія оновила популярну модель електроскутера

Електроскутер Mijia Scooter 1S буде розрахований для поїздок на короткі дистанції

23 квітня 2020, 14:12 comments1587
Поділіться публікацією:
Китайська компанія оновила популярну модель електроскутера

Mijia Scooter 1S — це новітній електричний скутер, який приєднався до екосистеми продуктів Mi. Компанія Xiaomi вже деякий час займається продажем ряду компактних електричних скутерів на своєму внутрішньому ринку в Китаї, і тепер вона випустила Mijia Scooter 1S. Mijia Scooter 1S в даний час доступний на різних платформах електронної комерції в Китаї з можливістю міжнародної доставки.

Mijia Scooter 1S має діапазон 30 км при повній зарядці з двигуном постійного струму, розрахованим на 3000 годин роботи, згідно зі звітом Gizmochina. Самокат здатний розвивати максимальну швидкість 25 км / год і оснащений дисковими гальмами з ABS (антиблокувальна система). Скутер важить всього 12,5 кг і може витримувати до 100 кг навантаження на підніжку під час роботи.

Самокат додатково має різні режими роботи, в тому числі енергозберігаючий, звичайний і спортивний. Також є дисплей у верхній частині, який служить приладовою панеллю. Він надає різну інформацію про скутери, включаючи швидкість, батарею і будь-які проблеми з самокатом. Шини надувні, а самокат виконаний з авіаційного алюмінієвого сплаву.

Невеликий розмір і складаний механізм роблять цей самокат ідеальним для поїздок на короткі відстані. Скутер вже можна купити на деяких китайських сайтах електронної комерції, хоча ціна значно вище при міжнародній доставці. Поки невідомо, коли продукт буде запущений в Індії, але Xiaomi поставляє в країну деякі з своїх унікальних екосистемних продуктів, включаючи недавно анонсований Mi Robot Vacuum Mop-P.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представить "розумну" смарт-колонку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!