Головна Новини HI-tech технології Інженерам 5G-зв'язку почали надходити погрози розправи
commentss НОВИНИ Всі новини

Інженерам 5G-зв'язку почали надходити погрози розправи

У Великій Британії зареєстровано близько 120 скарг на погрози фізичної розправи

24 квітня 2020, 10:46 comments2765
Поділіться публікацією:
Інженерам 5G-зв'язку почали надходити погрози розправи

Інженери компанії Telecom повідомили Radio 1 Newsbeat, що їм погрожують і переслідують люди, які вважають, що вони працюють над впровадженням і підтримкою мереж 5G. Багато користувачів соціальних мереж помилково пов'язують впровадження 5G з поширенням пандемії коронавіруса.

Будь-які теорії з приводу зв'язку між 5G і COVID-19 були затавровані вченими як повне сміття. Але профспілка, що представляє тисячі робочих по всій Великобританії, розповідає, що їх повідомили про 120 випадках жорстокого поводження. "У нас дійсно були випадки, коли людям погрожували ножем, погрозами фізичного насильства, а в деяких випадках фактично погрожували вбивством", — каже Енді Керр, заступник генерального секретаря Спілки працівників зв'язку (CWU).

CWU об'єднує майже 40 000 інженерів зв'язку. При дачі показань інженери просили не розголошувати їхніх імен, оскільки побоювалися за свою безпеку. Енді каже, що більшість з них навіть не працюють над впровадженням і підтримкою 5G. Також Національне агентство по боротьбі з злочинністю підтвердило серію недавніх підпалів і випадків кримінального пошкодження телекомунікаційних щогл. 

Як повідомляло видання "Коментарі", в Нідерландах невідомі атакували вежі стільникового зв'язку 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!