Головна Новини HI-tech технології Google почне використовувати нову унікальну функцію для телефонних дзвінків
commentss НОВИНИ Всі новини

Google почне використовувати нову унікальну функцію для телефонних дзвінків

Нова функція Google надасть можливість створювати титри для англомовних текстів

24 квітня 2020, 16:23 comments1834
Поділіться публікацією:
Google почне використовувати нову унікальну функцію для телефонних дзвінків

Компанія Google вперше оголосила про функції доступності Live Captions під час заходу Google I / O 2019 у минулому році. Використовуючи три моделі машинного навчання на пристрої, ця функція виявляє англійську мову в засобах масової інформації та автоматично створює титри. Ця функція спочатку була доступна на Pixel 4, але пізніше розширилася до Pixel 3a, Pixel 3, Pixel 2, Samsung Galaxy S20, OnePlus 7T і OnePlus 8. Хоча ця функція запущена, однак вона не отримала ніяких оновлень своєї функціональності. Це може змінитися незабаром, оскільки стали відомі докази того, що Google дозволить Live Caption працювати над телефонними дзвінками.

Закриті APK часто можуть повідомляти про прийдешні оновлення, але це зовсім не означає, що вони будуть впроваджені в кінцевому підсумку. Це пояснюється тим, що ці функції поки не виконуються в реальній збірці і можуть бути використані розробниками в будь-який час майбутньої збірки.

В Android 11 Developer Preview 3 для Google Pixel 4 експерти проаналізували версію 2.13.302920511 служб персоналізації пристроїв — програми, відповідальної за живі підписи. В ній була помічена інформація, що державні користувачі зможуть включити Live Caption під час телефонного дзвінка.

В даний час API, на який покладаються Live Captions, AudioPlaybackCaptureConfiguration, не дозволяє знімати звук голосових викликів. Однак можливо, що новий дозвіл тільки для системи, доданої в Android 11 Developer Preview 3, дозволить функції обходити це обмеження.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google розробляє власну дебетову картку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!