Головна Новини HI-tech технології Facebook представив додаток для відеоконференцзв'язку
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook представив додаток для відеоконференцзв'язку

Брати участь у відеоконференції зможуть не лише зареєстровані користувачі

25 квітня 2020, 11:44 comments1974
Поділіться публікацією:
Facebook представив додаток для відеоконференцзв'язку

Facebook Inc. представив інструмент відеоконференцзв'язку та розширив функції прямого ефіру у п'ятницю. Компанія створила новий сервіс на тлі зростання попиту на відеочати під час пандемії коронавірусу.

Інструмент відеоконференцзв'язку, Messenger Rooms, дозволить брати участь у викликах до 50 чоловік, говориться в повідомленні компанії. Він буде відображати плитковий макет відеороликів учасників – до 16 на робочому столі і на 8 мобільному пристрої – нагадує дизайн, запропонований конкурентом Zoom.

Користувачі Facebook зможуть обмінюватися посиланнями, що дозволяють користувачам приєднуватися до відео-чату через веб-браузер як на робочому столі, так і на мобільному пристрої. При цьому, людям не доведеться реєструватися або створювати акаунти для участі у відеоконференції, як це відбувається на інших сервісах. Також не буде ніяких обмежень по часу на дзвінки.

Раніше "Коментарі" писали, що компанія Facebook оголосила про запуск Messenger Kids в більш ніж 70 країнах і нових функцій, які будуть поступово впроваджуватися на різних ринках. Оскільки школи по всьому світу залишаються закритими через пандемію COVID-19, нові функції призначені для того, щоб діти могли розширювати свої контакти в додатку під батьківським наглядом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!