Головна Новини HI-tech технології Дизайнер представив цікавий концепт Windows 20
commentss НОВИНИ Всі новини

Дизайнер представив цікавий концепт Windows 20

Дизайнер представив концепт Windows 20, але про появу робочої версії операційної системи ще говорити рано

27 квітня 2020, 13:57 comments5645
Поділіться публікацією:
Дизайнер представив цікавий концепт Windows 20

Ще в 1985 році Microsoft почала роботу над Windows 1.0, яка могла запускати тільки графічні програми і існуюче програмне забезпечення MS-DOS. З тих пір був пройдений довгий шлях, і тепер більшість пристроїв Windows по всьому світу працюють під управлінням Windows 10. Тепер же з'явилися перші дизайнерські концепти Windows 20.

Створене дизайнером і ютубером Кааном Авданом відео під назвою "Представляємо Windows 20" показує, як може виглядати користувальницький інтерфейс майбутньої версії Windows. Відео починається з концепції настроюваної панелі завдань, яку користувачі можуть настроїти у відповідності зі своїми потребами, зберігаючи значки вирівняними по лівому краю або по центру. Далі воно показує перероблене "Стартове меню" з плоскими значками (не живими плитками).

Потім відео переходить до демонстрації абсолютно нової концепції "Провідника", яка поставляється з підтримкою вкладок, схожих на інтернет-браузери. Якщо Microsoft внесе ці зміни в дизайн Windows, можна припустити, що багатозадачність в провіднику файлів стане ще простішою.

Потім іде комплексний додаток "Налаштування", в якому творець помістив всі налаштування пристрою в одному місці. У поточних версіях Windows додаток "Налаштування" — це добре, однак, щоб отримати доступ до деяких налаштувань, користувачам все одно доведеться перейти на панель управління.

Нарешті, відео продемонструвало деякі додаткові особливості, такі як "Темний режим" для всього користувальницького інтерфейсу, і динамічні шпалери, такі як ті, що поставлялися з MacOS від Apple в Mojave.

Як повідомляло видання "Коментарі", оновлення призвело до проблем з Інтернетом у Windows 10.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!