Головна Новини HI-tech технології Штучний інтелект почне стежити за дистанцією між людьми
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект почне стежити за дистанцією між людьми

Штучний інтелект допоможе людям дотримуватися правильної дистанції після того, як основні карантинні заходи будуть згорнуті

27 квітня 2020, 17:20 comments2265
Поділіться публікацією:
Штучний інтелект почне стежити за дистанцією між людьми

Магазини та офіси, які прагнуть уникнути поширення нового коронавіруса, забезпечують існуючі камери відеоспостереження програмним забезпеченням для штучного інтелекту, яке може відслідковувати відповідність рекомендаціям з охорони здоров'я, включаючи соціальне дистанціювання і носіння масок.

Кілька компаній заявили виданню Reuters, що програмне забезпечення буде мати вирішальне значення для збереження дистанції, оскільки побоювання з приводу COVID-19, респіраторного захворювання, викликаного вірусом, зберігаються у всьому світі. Це дозволить компаніям показати не тільки працівникам і клієнтам, а також страховикам і регулюючим органам, що вони контролюють ситуацію і застосовують безпечні методи.

Компанія Samarth Diamond планує розгорнути ШІ з Glimpse Analytics, як тільки її полірувальна фабрика знову відкриється в Gujarat, Індія, а два Мічіганських торгових центри, що належать RPT Realty, будуть мати дистанційне відстеження від RE Insight через два тижні.

Компанії очікують, що технологія буде працювати, тому що вони вже використовували подібні інструменти, щоб профілювати покупців, що заходять в магазини, і знаходити працівників без шоломів на будівельних майданчиках. Але деякі технологічні консультанти, які консультують рітейлерів і орендодавців офісів, застерігають клієнтів від впровадження нової технології та інвестування в інструменти, які можуть знадобитися тільки протягом декількох місяців. Активісти в області конфіденційності, стурбовані все більш докладним відображенням людей, також закликають компанії обмежити використання ШІ після перемоги над пандемією.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Австралії штучний інтелект допоможе збирати урожай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!