Головна Новини HI-tech технології Facebook дозволить стягувати плату за прямі трансляції
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook дозволить стягувати плату за прямі трансляції

Творці відео-контенту зможуть брати з підписників гроші за перегляд прямих трансляцій

30 квітня 2020, 17:34 comments2115
Поділіться публікацією:
Facebook дозволить стягувати плату за прямі трансляції

Компанія Facebook оголосила, що скоро вона запропонує творцям відео-контенту можливість стягувати плату за доступ до їх трансляцій в прямому ефірі, а це означає, що користувачам скоро доведеться платити, якщо вони захочуть отримати доступ до певного контенту.
Сайт соціальної мережі повідомив у своєму офіційному блозі: "Для підтримки творців і малого бізнесу ми плануємо додати для Pages можливість стягувати плату за доступ до подій з допомогою живого відео на Facebook — від онлайн-виступів до уроків та професійних конференцій".
Дата, з якої сторінки зможуть почати стягувати плату з глядачів, ще не оголошена. Відсутні і будь-які уточнення, чи існують які-небудь критерії, яким вони повинні відповідати, щоб включити функцію. Бажаючі надати фінансову підтримку тим, за ким вони стежать на сайті, також зможуть використовувати функцію "Зірки" в Facebook, оскільки вона поширюється і на інші країни. За кожну "зірку", відправлену творцеві, вони зароблять лише один цент.
Facebook також оголосив про додаткові зміни до своєї платформи прямої трансляції, включаючи можливість для творців додавати кнопки пожертви у свої відео за умови, що доступний некомерційний збір коштів, а також можливість користувачам отримувати доступ тільки до аудіо потоків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!