Головна Новини HI-tech технології Компанія Google має намір перейменувати Android TV
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google має намір перейменувати Android TV

Операційна система Google, орієнтована на ТБ, піддасться ребрендингу

6 травня 2020, 14:32 comments1845
Поділіться публікацією:
Компанія Google має намір перейменувати Android TV

Після того, як назва Android TV проіснувала майже шість років, операційна система Google, орієнтована на ТБ, може незабаром зазнати ребрендингу. Згідно з неофіційними повідомленнями, Google планує перейменувати Android TV в Google TV. Ця інформація походить від джерела, яке поспілкувався з інформаційним порталом 9to5Google.

Поки що немає чіткої інформації про те, як саме будуть відбуватися зміни, але є всі підстави припускати, що вони таки будуть. Корпорація вже протягом довгого часу видаляє назва Android з своїх продуктів та сервісів. І цей випадок не стане чимось екстраординарним. У минулому році зміни одержав навіть логотип операційної системи для смартфонів.

Користувачі вже бачили, що було випущено чимало продуктів з назвою Android, але потім вони були перейменовані. Наприклад, Android Pay, який став Google Pay, Android Wear, який став Wear OS і Android Market, який став Google Play.

При цьому Google неодноразово заявляв, що сам бренд Android нікуди не дінеться, а смартфони будуть продовжувати працювати на цій операційній системі. Зміна назви Android TV на Google TV може допомогти споживачам швидше пов'язати цю платформу з Google.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei почала використовувати альтернативу Google Maps.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!