Головна Новини HI-tech технології Google почав реформувати свою музичну бібліотеку
commentss НОВИНИ Всі новини

Google почав реформувати свою музичну бібліотеку

Google відмовляється від використання Google Play Music заради розвитку музичного сервісу на YouTube

13 травня 2020, 14:02 comments1477
Поділіться публікацією:
Google почав реформувати свою музичну бібліотеку

Компанія Google здійснює один з найважливіших кроків у напрямку остаточного припинення використання Google Play Music на користь нового сервісу YouTube Music. Тепер користувачі можуть перенести всю свою бібліотеку Google Play Music — виконавців, альбоми, пісні, плейлисти, придбану музику, особисті завантаження і рекомендації — в YouTube Music всього декількома натисканнями. Це критично важливе оновлення, якого багато підписників Google Play Music чекали з нетерпінням.

YouTube Music буде єдиним варіантом потокової музики від Google в кінці цього року, коли Google Play Music буде повністю закритий. Google не вказує точно, коли це відбудеться, але повідомляє, що клієнти будуть отримувати безліч попереджень заздалегідь.

Вся передача відбувається у фоновому режимі, і користувачі зможуть продовжувати використовувати музику YouTube як зазвичай, поки вона знаходиться в процесі. Навіть після того, як користувачі перенесли свої плейлисти і завантажили їх на YouTube Music, вони зможуть продовжувати користуватися Google Play Music так само, як і завжди.

YouTube Music була розроблена таким чином, щоб поєднувати краще з потокової передачі музики з усіма музичними відео і живими виступами, які можна знайти тільки на YouTube. В останні місяці Google продовжував покращувати сервіс, інтегруючи більше функцій з Google Play Music — наприклад, "Завантаження" — і додаючи нову вкладку "Досліджувати" в мобільний додаток. У ньому користувачі зможуть знайти нові випуски, кращі треки або плейлист.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google дозволить своїм співробітникам працювати з дому до кінця 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!