Головна Новини HI-tech технології Компанія Apple може похвалитися новим важливим придбанням
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple може похвалитися новим важливим придбанням

Компанія Apple придбала стартап, який спеціалізується на віртуальній реальності

15 травня 2020, 13:58 comments1693
Поділіться публікацією:
Компанія Apple може похвалитися новим важливим придбанням

Компанія Apple підтвердила, що придбала NextVR, каліфорнійський стартап, який випускає контент віртуальних подій.

NextVR — це компанія, яка проводить прямі трансляції спортивних подій, концертів та іншого живого VR-контенту для виробників гарнітур, таких як Oculus Facebook. Чутки про те, що Apple придивляється до Newport Beach, каліфорнійської компанії, з'явилися в квітні. Apple підтвердила угоду з придбання виданню Bloomberg, незабаром після того, як NextVR оновила свій веб-сайт цільової сторінки, заявивши, що він "рухається в новому напрямку". Як повідомляється, стартап припинив роботу на цьому тижні.

Купівельна ціна не була розкрита, хоча в попередніх звітах передбачалося, що сума операції оцінюється приблизно в 100 мільйонів доларів. Ще у квітні повідомлялося, що підставна компанія, контрольована Apple, готова найняти більшість інженерів NextVR. На додаток до талантів, NextVR, за повідомленнями, має щонайменше 40 патентів в галузі віртуальної реальності і суміжних технологій.

Apple вклала значні кошти в доповнену і віртуальну реальність, і багато чуток припускають, що компанія розробляє пару окулярів та іншу гарнітуру AR. Недавній прогноз аналітика Мін-Чі Куо показує, що перший пристрій Apple AR може з'явитися у 2022 році.

NextVR — це, щонайменше, третє придбання Apple в 2020 році. Раніше, Apple придбала стартап для голосових технологій Voysis і погодний додаток Dark Sky.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple почала повертати своїх співробітників назад в офіси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!