Головна Новини HI-tech технології Літнє сонцестояння над Стоунхенджем покажуть онлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

Літнє сонцестояння над Стоунхенджем покажуть онлайн

Сонцестояння над Стоунхенджем є священним дійством для язичників багатьох країн

18 травня 2020, 16:09 comments1962
Поділіться публікацією:
Літнє сонцестояння над Стоунхенджем покажуть онлайн

Щороку десятки тисяч людей, в тому числі і багато язичників, прибувають в Уїлтшир, Англія, щоб спостерігати схід сонця над Стоунхенджем у найдовший день у році. Вони б'ють у барабани, деякі вживають наркотики, і більшість роблять це до 4:50 ранку, коли сонце встає прямо зліва від п'яткового каменю. Згідно з інформацією "Англійської спадщини", благодійної організації, відповідальної за підтримку священного місця, Стоунхендж був побудований буквально "по відношенню до сонцестоянь або крайніх меж руху сонця".

Але в цьому році потенційним відвідувачам доведеться насолоджуватися щорічним видовищем з їхніх власних будинків. "Англійська спадщина" оголосила про важке рішення, що замість заходу буде організована пряма трансляція, яка буде доступна через соціальні мережі.

Директор Стоунхенджа, Ніколас Таскер, сказав: "Ми провели широкі консультації про те, чи могли б ми діяти безпечно, і нам би дуже хотілося провести цей захід, як зазвичай, але, на жаль, врешті-решт, ми відчуваємо, що у нас немає вибору, крім як скасувати його. Ми сподіваємося, що наш прямий ефір пропонує альтернативну можливість для людей, близьких і далеких, з'єднатися з цим духовним місцем у такий особливий час року, і ми з нетерпінням чекаємо можливості привітати всіх в наступному році".

Як повідомляло видання "Коментарі", онлайн-шоу Євробачення-2020 покажуть в 46 країнах світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!