Головна Новини HI-tech технології Керівник Disney очолить популярну соціальну мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник Disney очолить популярну соціальну мережу

Кевін Майєр з Disney стане першим генеральним директором популярного сервісу для створення відео

19 травня 2020, 10:47 comments1776
Поділіться публікацією:
Керівник Disney очолить популярну соціальну мережу

Керівник Disney Кевін Майєр йде у відставку, щоб стати босом соціальної платформи TikTok. Він був призначений генеральним директором TikTok і головним операційним директором ByteDance, китайської материнської компанії платформи.

TikTok, додаток, в якому користувачі публікують короткі відеоролики, переживає вибух популярності з моменту запуску в США. Але ця зростаюча популярність призвела до того, що уряд США вивчив зв'язки сервісу з Китаєм. Майєр буде відповідати за "глобальний розвиток" ByteDance, включаючи розвиток бізнесу, ігор і музики.

"Я радий допомогти у проведенні наступної фази шляху ByteDance, оскільки компанія продовжує розширювати асортимент своєї продукції у всіх регіонах світу", — заявив Майєр. Він буде першим генеральним директором TikTok.

TikTok був завантажений більше 2 мільярдів разів на iOS і Android з моменту свого запуску в глобальному масштабі в 2017 році. Додаток дозволяє користувачам робити відео тривалістю до 15 секунд з фоновою музикою. Пандемія коронавіруса допомогла ще більше підвищити його популярність завдяки тому, що багато користувачів знімають комічні або музичні відео про свій карантинний досвід.

Але наявність китайської материнської компанії турбувала американських політиків. Деякі з них висловили стурбованість з приводу того, що ByteDance дозволяє китайську урядову цензуру або збір даних про користувачів TikTok. Обидва звинувачення заперечує ByteDance.

Як повідомляло видання "Коментарі", американські юристи звинуватили TikTok у порушенні прав дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!