Головна Новини HI-tech технології Huawei представила власного голосового помічника
commentss НОВИНИ Всі новини

Huawei представила власного голосового помічника

Очікується, що голосовий помічник буде доступний на всіх смартфонах Huawei, включаючи бюджетні

21 травня 2020, 10:34 comments1731
Поділіться публікацією:
Huawei представила власного голосового помічника

Компанія Huawei представила свого власного цифрового помічника, щоб конкурувати з аналогічними помічниками Google Assistant і Siri. Помічника Huawei звуть Celia, і після майже місяця очікування він нарешті пробивається до флагманського тріо Huawei P40. Нова функція програмного забезпечення надходить через нове оновлення для серії Huawei P40 з номером версії EMUI 10.1.0.121. Нова прошивка важить 1,14 ГБ і, крім Celia, також представляє оновлення безпеки від квітня 2020 року.

Celia тепер інтегрує зростаючу екосистему Huawei. В даний час цифровий помічник підтримує англійську, французьку і іспанську мови. Більш того, в даний час він є ексклюзивом для Великобританії, Франції, Іспанії, Чилі, Мексики та Колумбії. Він працює аналогічно всім іншим помічникам на ринку. Це означає, що користувач може встановити будильник, використовувати помічника і камеру телефону для перекладу тексту, пошуку зображень і продуктів, а також для перевірки погоди. Щоб викликати помічника, користувач може використовувати команду "Hey, Celia" або утримувати кнопку живлення.

Celia від Huawei буде вдосконалено, і в майбутньому її підтримка буде додана до кількох ринків. Це може також досягти пристроїв Honor в найближчі місяці. Більше того, очікується, що голосовий помічник буде інтегрований в більшу кількість смартфонів, в тому числі бюджетних.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei представить смартфон з унікальною системою згинання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!