Головна Новини HI-tech технології В Google Maps з'явиться спеціальна функція для людей з інвалідністю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Google Maps з'явиться спеціальна функція для людей з інвалідністю

Нова функція Google Maps дозволить не виходячи з дому дізнатися інформацію про локації для інвалідних візків

22 травня 2020, 18:04 comments2149
Поділіться публікацією:
В Google Maps з'явиться спеціальна функція для людей з інвалідністю

Google полегшує користувачам Google Maps пошук інформації про доступність різних локацій, навіть не виходячи з дому. Компанія дозволяє користувачам включити функцію "Доступні місця" в додатку, який потім буде відображати інформацію про місця з доступністю для людей в інвалідних колясках у Maps.

Після включення функції, підприємства та визначні пам'ятки, здатні сприяти людям в інвалідному візку, будуть чітко позначені відповідним значком та додатковою інформацією про те, що доступно. Функція включає в себе наявність інформації про місця для сидіння, туалети або парковки для інвалідних колясок. Така інформація раніше була доступна, але була прихована в меню локації.

Щоб використовувати функцію "Доступні місця", спочатку необхідно включити її. Користувач повинен відкрити Google Maps на своєму телефоні, натиснувши значок свого профілю, прокрутити вниз до налаштувань, потім натиснути на кнопку "Налаштування доступності" і запустити функцію. Потім він побачить значок інвалідної коляски поруч з будь-яким місцем з функціями доступності, і якщо він клацне в цьому місці, то побачить більше інформації про те, які послуги включені.

Google сподівається не тільки полегшити пошук інформації про доступність на Google Maps, але і сподівається, що більше людей також внесуть у нову функцію свій внесок. Наприклад, спеціальне оновлення iPhone дозволить користувачам легко додавати інформацію про локації зі спеціальними можливостями для інвалідних колясок. За останні кілька років більше 120 мільйонів користувачів розмістили подібні матеріали у Google Maps, і компанія сподівається, що ще більше людей візьмуть участь в цій акції.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія Huawei почала використовувати альтернативу Google Maps.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!