Головна Новини HI-tech технології Amazon розгорне мережу власних сонячних електростанцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon розгорне мережу власних сонячних електростанцій

Технологічний гігант Amazon створить п'ять сонячних електростанцій на трьох континентах

25 травня 2020, 16:16 comments2528
Поділіться публікацією:
Amazon розгорне мережу власних сонячних електростанцій

Технологічний гігант Amazon оголосив про початок робіт по створенню свого першого об'єкта з переробки сонячної енергії в Китаї. Це один з п'яти проектів у галузі відновлюваних джерел енергії, які компанія планує заснувати по всьому світу.

Інші об'єкти будуть побудовані в Австралії та США в рамках угоди Amazon Climate Pledge, що до 2030 року має бути на 100% поновлюваним джерелом енергії. Сонячні проекти послужать основою для виконання операцій Amazon і енергоємних хмарних бізнесів.

Китайський об'єкт буде представляти собою сонячний проект потужністю 100 мегават в Шаньдуні, який буде генерувати 128 000 мегават-годин електроенергії в рік. Об'єкт в Австралії буде схожий на той, що в Шаньдуні. В США Amazon будує нові сонячні електростанції у Вірджинії і Огайо.

Amazon має 31 поновлюване джерело енергії і використовує енергію від сонячних батарей на дахах 60 центрів по всьому світу. Незважаючи на ці зусилля, група співробітників-активістів в Amazon та інші захисники навколишнього середовища чинять тиск на компанію з метою прийняття більш масштабних програм сталого розвитку. Зокрема, активісти хочуть, щоб Amazon розірвала зв'язки з компаніями, що працюють на викопному паливі, які користуються послугами технологічного гіганта.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon представить власний геройський шутер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!