Головна Новини HI-tech технології Американці представили унікальний голографічний дисплей
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці представили унікальний голографічний дисплей

Американська компанія представила перший в історії голографічний дисплей з роздільною здатністю 8К

27 травня 2020, 13:50 comments1669
Поділіться публікацією:
Американці представили унікальний голографічний дисплей

У той час як велика частина світу все ще використовує 4K, одна компанія вже виробляє 8K голографічні дисплеї наступного покоління, які доступні сьогодні. Ця компанія називається Looking Glass і вона створила перший в світі голографічний дисплей з роздільною здатністю 8K, в якому використовується передова технологія світлового поля для створення 3D-подібних зображень.

На жаль, використовувати його для перегляду Netflix не вийде. Демографічна мета Looking Glass насправді — науковий світ, і в особливо команди, яким потрібні рендери з високою роздільною здатністю, такі як м'язово-скелетні групи, інженерні концепції або топографічні особливості.

Вперше технологія була представлена на виставці CES 2020. Тепер вона знаходиться у вільному доступі, але, очевидно, далеко не всім буде по кишені. На жаль, компанія Looking Glass не розміщує ціни на своєму веб-сайті і вимагає від зацікавлених сторін запитувати розцінки. Це має сенс, оскільки дисплей дійсно не для масового глядача.

Враховуючи, що неголографічні телевізори 8K, такі як Samsung Q950TS, продаються за ціною понад 13 000 доларів, справедливо очікувати, що цей дисплей буде коштувати як мінімум у два рази дорожче, а, ймовірно, у багато, багато разів дорожче.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Facebook розповіла про робочі місця майбутнього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!