Головна Новини HI-tech технології Uber утилізувала тисячі електричних велосипедів
commentss НОВИНИ Всі новини

Uber утилізувала тисячі електричних велосипедів

Дії Über по знищенню електричних вилосипедов викликали протест серед прихильників велоспорту

28 травня 2020, 17:27 comments3155
Поділіться публікацією:
Uber утилізувала тисячі електричних велосипедів

Компанія Über знищує тисячі електричних велосипедів та скутерів, продавши свій бізнес Jump компанії Lime.

Відео про те, як червоні мотоцикли компанії були розчавлені в центрі переробки, було опубліковано в соціальних мережах, що викликало невдоволення прихильників велоспорту. Uber заявив, що вирішив знищити тисячі велосипедів та скутерів більш старої моделі через проблеми з технічним обслуговуванням, відповідальністю і безпекою. При цьому у Великій Британії Über продовжує працювати з Jump і не викидав жодного велосипеда.

У 2018 році Über заявив, що буде приділяти більше уваги виробництву електричних велосипедів та скутерів, ніж автомобілів. Але 7 травня цього року Über оголосив про укладення угоди, згідно з якою компанія Lime захопила бізнес з Jump-байками. В рамках угоди Über інвестував в Lime 170 мільйонів доларів, у той час як Lime придбала "десятки тисяч" велосипедів Jump Uber, а також пов'язану з ними інтелектуальну власність.

Головний виконавчий директор Lime Уейн Тинг сказав, що він вважає за краще утримувати велосипеди Über і буде використовувати їх у майбутньому. Тим не менш, були також "десятки тисяч" велосипедів більш старої моделі, які Lime не успадкував у рамках угоди. Відео, опубліковані в Twitter, показують, що велосипеди, які прибувають на переробку в Північній Кароліні, підлягають знищенню.

Розчаровані благодійні організації припустили, що велосипеди можна було пожертвувати суспільним групам або продати приватним особам, щоб збільшити споживання електричних велосипедів.

Як повідомляло видання "Коментарі", водіїв Über Taxi зобов'язали робити фото в масці перед початком робочого дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!