Головна Новини HI-tech технології Голосовий помічник Apple отримає підтримку AI-стартапів
commentss НОВИНИ Всі новини

Голосовий помічник Apple отримає підтримку AI-стартапів

Apple скуповує AI-стратапи для поліпшення продуктивності голосового помічника Siri

29 травня 2020, 01:15 comments2311
Поділіться публікацією:
Голосовий помічник Apple отримає підтримку AI-стартапів

Компанія Apple продовжує скуповувати AI-стартапи. На цей раз вони необхідні для поліпшення продуктивності голосового помічника Siri. Компанія повідомила інформаційне агентству Bloomberg, що нещодавно придбала програму машинного навчання Inductiv, якою володіє канадська компанія Waterloo. Вона використовує штучний інтелект для виправлення даних, що, у свою чергу, удосконалює машинне навчання. Компанія не уточнила свої плани і дала вельми розпливчастий коментар: "Час від часу ми купуємо невеликі технологічні компанії". Тим не менш, Siri, схоже, перебуває в центрі уваги.

По всій імовірності, останнім часом виробник iPhone зосередився на поліпшенні розуміння свого голосового асистента, а зовсім недавно придбав компанію Voysis, щоб поліпшити розуміння природної мови. Більш чисті дані будуть мати велике значення для досягнення цієї мети, зменшуючи ймовірність того, що шкідливі програми нашкодять Siri.

Apple була сповнена рішучості оновити Siri. Свідченням цього є те, що вона найняла колишнього лідера Google по штучному інтелекту Джона Джаннандреа для роботи над цим оновленням. Ймовірно, пройде певний час, перш ніж Джаннандреа і придбані стартапи, такі як Inductiv, поділяться своїми планами.

Apple поступово впроваджує все більше штучного інтелекту в свої продукти за допомогою таких функцій, як Deep Fusion, але у Siri все ще є куди прагнути, перш ніж він зможе повністю конкурувати з аналогами Amazon, Alexa або Google Assistant.

Як повідомляло видання "Коментарі", брат відомого наркобарона подав в суд на Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!