Головна Новини HI-tech VR Американський виробник електроскутерів розорився через рекламу в Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський виробник електроскутерів розорився через рекламу в Facebook

Виробництво електроскутерів Unicorn припинилося через занадто великі витрати на ракеламу в Facebook

10 грудня 2019, 10:26 comments2478
Поділіться публікацією:
Американський виробник електроскутерів розорився через рекламу в Facebook

Запуск електричного скутера Unicorn закривається після того, як компания витратила занадто багато грошей на рекламу в Facebook. Клієнти, які встигли зробити передзамовлення, отримали електронний лист від засновника Ніка Еванса. У ньому повідомлялося, що він "дуже шкодує" і намагається продати активи Unicorn, щоб запропонувати часткове відшкодування.

Згідно з даними The Verge, компанія з Техасу продала всього 350 своїх приміських скутерів вартістю 699 доларів. У них максимальна швидкість 15 миль в годину і діапазон 15 миль. Портал Crunchbase повідомив, що Unicorn зібрав всього 150 000 доларів.

Причина невдачі стартапа полягала в тому, що витрати на "рекламу в Facebook і Google, платежі за кредитами та інші витрати" витрачаються за рахунок коштів компанії швидше, ніж очікував Еванс. "Велика частина доходу пішла на оплату реклами в Facebook для залучення трафіку на сайт. На жаль, вартість реклами була занадто висока, щоб побудувати стійкий бізнес", — повідомляється в електронному листі.

Компанія не публікується в Facebook або Instagram з 20 червня. Однак чотири тижні тому на своєму веб-сайті вона опублікувала повідомлення про те, що 15 грудня вона відправить скутери. При цьому компанія обіцяла, що клієнти будуть отримувати свої замовлення до Різдва і Хануки.

Як повідомляло видання "Коментарі", німецька компанія BigRep представила 3D-друкований електромобіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!