Головна Новини HI-tech VR Компанія Ubisoft працює над новою грою для віртуальної реальності
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ubisoft працює над новою грою для віртуальної реальності

Геймери виявилися не в захваті від ідеї випустити VR-гру по всесвіту Prince of Persia

13 лютого 2020, 15:39 comments2150
Поділіться публікацією:
Компанія Ubisoft працює над новою грою для віртуальної реальності

Компанія Ubisoft представила нову гру по всесвіту Prince of Persia. Тепер вона вийде в жанрі "втеча з кімнати" і буде призначена для VR.

"Втеча з кімнати" — жанр ігор, в якому геймерів в VR-шоломах замикають в реальній кімнаті і доручають вирішувати віртуальні загадки. Тепер гра Prince of Persia: The Dagger of Time знаходиться в цій категорії розваг та може зібрати кооператив до чотирьох користувачів.

Сюжеь гри полягає в тому, що в руки одного гравця потрапить канонічний кинджал часу. Він вміє зупиняти і відмотувати час назад. Інші учасники будуть мати амулети, які зможуть захистити їх від магії кинджала. Битв в The Dagger of Time не буде, але розробники вирішили залишити можливість лазити по уступах. Основою ігрового процесу є управління часом і рішення головоломок.

Розробкою гри займається Ubisoft Düsseldorf, яка вже працювала над подібними проектами за мотивами Assassin's Creed. Реліз Prince of Persia: The Dagger of Time призначений на весну 2020 року, а в якості платформ компанія обере більш 300 локацій по всьому світу. Цей продукт розрахований тільки на фанатів і, на жаль, багатьом з них доведеться змиритися з тим, що цього продукту не буде в їх країні.

Тому не дивно, що геймери прийняли проект в багнети. Своє обурення вони висловлювали "гифками" з "фейспалмом" і легендарною цитатою Адама Дженсена "Я ніколи не просив про це". Один з користувачів заявив, що Ubisoft пощастило, що на Twitter відсутня кнопка дизлайка.

Як повідомляло видання "Коментарі", штучний інтелект допоможе геймерам проходити ігри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!