Головна Новини HI-tech VR Компанія Facebook представила оновлену VR-гарнітуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook представила оновлену VR-гарнітуру

Власники гарнітури отримають підтримку кількох вікон для 2D-додатків, перероблене універсальне меню і багато іншого

18 березня 2020, 16:39 comments2907
Поділіться публікацією:
Компанія Facebook представила оновлену VR-гарнітуру

Сьогодні в своєму оголошенні VR-компанія Facebook Oculus повідомила про плани випустити оновлений користувальницький інтерфейс для своєї гарнітури Oculus Quest. Oculus називає це "головним оновленням" своєї системи, яке принесе користувачам більш гнучкий і соціальний досвід. Власники гарнітури можуть розраховувати на підтримку кількох вікон для 2D-додатків, перероблене універсальне меню і багато іншого.

Oculus описує зміни як експериментальні функції, і вони будуть доступні починаючи з кінця цього місяця. Перероблений інтерфейс буде містити те, що Oculus описує як "нові імерсивні накладення", в доповнення до зміненого меню. За словами компанії, підтримка багатовіконного введення почнеться з Oculus Browser.

Перероблене меню — одна з найбільш цікавих змін. Oculus описує дизайн як "особисту панель управління" — він дозволяє користувачам легко отримувати доступ до соціальних функцій платформи, перемикатися між 2D-додатками і імерсивними середовищами, а також, серед іншого, керувати своїми пристроями.

Oculus каже, що перероблене меню пропонує кращу організацію з більш швидким доступом до найбільш часто використовуваних додатків, включаючи такі речі, як браузер, дослідження, магазин і телебачення. Редизайн також включає швидкий доступ до налаштувань гучності і яскравості, а також часто використовуваних додатків.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook поділиться з Instagram популярною функцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!