Головна Новини Дозвілля стиль і краса Названі переваги використання тактичної ручки
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі переваги використання тактичної ручки

Такий аксесуар може стати в нагоді й за роботою в офісі та в небезпечній ситуації на вулиці

6 серпня 2019, 12:07 comments2007
Поділіться публікацією:
Названі переваги використання тактичної ручки

Для чоловіка дуже важливо вміти постояти за себе, при необхідності захистити кохану або допомогти друзям. Але як діяти, якщо навичок не вистачає або нападників більше. Як тоді забезпечити свою безпеку? Як залишатися готовим до швидкого реагування на критичні ситуації?

Це не заклик терміново йти в спеціалізований магазин і купувати пістолет, кастет чи газовий балончик. У багатьох ситуаціях вам на допомогу може прийти тактична ручка.

Ми не говоримо про те, що один вид ручки відлякає нападника, однак ваша готовність скористатися будь-якими засобами в майбутньому протистоянні вже є половиною перемоги і правильного морального настрою. Тактичні ручки – це досить дієвий засіб оборони, в чому легко переконатися, відвідавши спеціальні курси.

Переваги

Купити тактичну ручку в Україні в якості засобу самооборони стає метою багатьох жителів мегаполісу. На відміну від спеціалізованих засобів (холодна зброя, "травмат") така ручка не вимагає наявності дозволу.

Вона досить компактна, поміщається навіть в маленьку сумочку або кишеню. Для володіння на початковому рівні не потрібно особливих навичок, крім того, купити тактичну ручку можна і зі звичайною побутовою метою – підписувати документи, наприклад.

Як працює подібний аксесуар при необхідності самооборони? Це своєрідний аналог ножа, який вимагає впливу колючими ударами в певні больові точки на тілі супротивника. Військова ручка має специфічне будова корпусу, що складається з клинового вістря і ударної частини.

Це дозволяє робити удари максимально болючими для вашого супротивника. Якщо приділити трохи уваги техніці і освоїти основні прийоми ближнього бою, тактична ручка може стати досить ефективною зброєю самооборони.

wawqtcGpX6CsHwHo-XrjNX0-U.jpeg

Замовити тактичну ручку означає отримати максимально ефективний засіб діловодства та самооборони, до основних переваг якого відносять:

досить стриманий, а іноді і стильний дизайн, який цілком відповідає сфері можливого застосування;

високоміцні матеріали і сплави (алюмінієві, титанові, сталеві);

якісна збірка з відмінною підгонкою всіх елементів;

ідеальна для захоплення рукою поверхня;

зручні елементи кріплення.

Практично всі тактичні ручки виконуються у відповідній кольоровій гамі (камуфляж, "вороніння", "відполірована сталь"), проте зустрічаються і досить яскраві варіанти, які цілком може використовувати і слабка стать.

Також "Коментарі" писали про те, як правильно підбирати ніж для походів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!