Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як привчити себе до ранкових пробіжок
commentss НОВИНИ Всі новини

Як привчити себе до ранкових пробіжок

Почати бігати вранці не так вже й складно, треба лише докласти трохи зусиль

6 серпня 2019, 13:35 comments2190
Поділіться публікацією:
Як привчити себе до ранкових пробіжок

Кожен чоловік знає, що ранкові пробіжки корисні для здоров'я. З їх допомогою можна привести своє тіло в порядок, скинути зайву вагу, зарядитися енергією на майбутній день. Але не так багато людей, які готові встати раніше, надіти спортивну форму і побігти назустріч ранковому світанку. Так чому ж люди, знаючи, що ранкові пробіжки корисні, не здатні до вищеописаних дій? Як навчитися вставати раненько і почати бігати? Потрібно просто ставитися до ранкових пробіжок не як до чогось фантастично складного, а сприймати біг вранці як приємне проведення часу.

Також пробіжки хороші тим, що не тільки покращують фізичну форму, але і тим, що під час бігу можна побути наодинці з собою, зі своїми власними думками. Адже в наш неспокійний час цього так часом не вистачає. Для цього найкраще бігати в парках або в посадках, якщо у вас є така можливість. Не варто проводити ранкові пробіжки уздовж автомобільних доріг, так як це представляє небезпеку для здоров'я.

YejPFBXqG2rGf8Iup4OlfHc5h.jpg

Як же змусити себе почати бігати, ще й отримуючи від цього задоволення? Якщо у людини є досвід в тренуваннях, то варто почати з двадцятихвилинних пробіжок. Доведено, що саме 20 хвилин бігу з ранку є найбільш оптимальними для поліпшення фізичної підготовки і працездатності. Якщо ж людина ніколи не займалася спортом, або ж спорт залишився в далекому минулому, і чоловік просто не в змозі осилити 20 хвилин, то потрібно бігати стільки, на скільки вистачає сил. З кожним днем потрібно намагатися збільшувати тривалість пробіжок. Корисна порада — брати з собою на пробіжку плеєр з улюбленою музикою. Це додасть сил і принесе більше задоволення.

Перед пробіжкою варто провести невелику розминку всіх м'язів і суглобів. Походити швидким кроком, порастягуватися, пострибати і поприсідати, це допоможе підбадьоритися перед початком бігу. Не варто перед ранковою пробіжкою пити чай або каву, та й взагалі щось їсти і пити. Краще всього, якщо після пробудження випити одну-дві склянки теплої води.

У цій статті описані основні правила, якими необхідно керуватися для того, щоб почати бігати вранці. Тут абсолютно немає нічого складного. Головне — зрозуміти, що біг з ранку допоможе в досягненні багатьох поставлених цілей. І крім того, це просто відмінний варіант бадьоро й енергійно почати свій день. А як день почнеш, так його і проведеш. Займайтеся спортом, бігайте вранці і ввечері, ставайте кращим з кожним днем. Ваш успіх залежить тільки від вас!

"Коментарі" пропонують кілька рекомендацій тим, хто хоче кинути пити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!