Головна Новини Дозвілля книги Модний журнал Glamour Italia закривається
commentss НОВИНИ Всі новини

Модний журнал Glamour Italia закривається

Перший номер Glamour Italia вийшов 27 років тому

29 листопада 2019, 22:45 comments1796
Поділіться публікацією:
Модний журнал Glamour Italia закривається

Масштабне журнальне видавництво Condé Nast припиняє випускати як друковану, так і онлайн версію легендарного видання Glamour Italia. Про це йдеться на сайті WWD.

Згідно з повідомленням, 3 грудня цього року вийде останній номер Glamour Italia. Головний виконавчий директор Condé Nast Italia Феделе Усаиї зазначила, що зараз головне для компанії — створити новинки, якими користуватиметься багато хто впродовж десятиліть. Вона також додала: "Glamour дійсно був легендарним, але зараз це вже зовсім не те, що потрібно як споживачам, так і нам".

Крім того Усаї поділилася, що у 2020 році італійський підрозділ видавничого дому зосередиться на виданнях La Cucina Italiana і Vogue. Нагадаємо, Glamour Italia дебютував в 1992 році, і за 27 років став лідером серед жіночих журналів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навесні 2020 року в Америці відкриється перший у світі музей макіяжу. Відомо, що перша виставка буде присвячена б'юті-трендам 1950-х років. Крім того, там будуть представлені рідкісні експонати: косметика Одрі Хепберн, Мерилін Монро, Грети Гарбо та інших відомих персон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!