Головна Новини Дозвілля книги П'ять книг, які допоможуть пережити розставання
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять книг, які допоможуть пережити розставання

Ці книги присвячені горю від розлуки і коханню

14 лютого 2020, 12:45 comments6063
Поділіться публікацією:
П'ять книг, які допоможуть пережити розставання

Коли переживаєш розставання з партнером, здається, що ти більше ніколи не зможеш покохати. На щастя, люди підтверджують, що час лікує — так само, як і книги. Що почитати, коли ви розлучилися з коханою людиною?

Фредерік Бегбедер "Любов живе три роки"

В принципі "Любов живе три роки" – цілком прийнятний варіант для тих, хто хоче трохи постраждати. Ключове слово – трохи. Не три роки. Прочитати Бегбедера, посумувати про приреченість кохання, і спокійно йти далі.

Елізабет Гілберт "Їсти, молитися, любити"

Не просто художня література – мемуари, – автора, яка після розлучення з чоловіком отримала шанс на зміну свого життя та вирушила на Балі. У книзі три умовні частини, які відповідають назві: "Їсти" — оповідання про перебування головної героїні в Італії, "Молитися" – подорож в Індію і "Любити" — історія про набуття нової любові.

Тэмсин Федэл "Одна і щаслива"

Книга гідна для розтягування на цитати, її сприймаєш подібно точному керівництву до дії. Федэл тонко помічає, що спочатку слід поселити в серці любов до самої себе, і лише потім довіряти комусь сторонньому. Автор радить не застрявати надовго в розпачі, у сльозах і тузі страждань. Загрузнувши в нерішучості, неможливо відшукати нову любов.

Стів Харві "Роби як жінка, думай як чоловік"

Поширена помилка багатьох дам – категоричне небажання розуміти тонкощі чоловічої психології. При втраті коханого, багато хто біжить за порадами до подруг, найчастіше до таких же невдах у сімейному житті. Книга Харві допомагає розпізнавати реальні помилки, які призвели до розриву, розлучитися з жіночими міфами і тонше зрозуміти тактику сильної статі.

Джейн Остін "Доводи розуму"

Важко назвати роман Джейн Остін, де нерозділене кохання не зіграло б якусь роль, але "Доводи розуму" — найяскравіший приклад такої історії. Через соціальний тиск Енн Еліот доводиться забути про заручини з чоловіком, якого любить, і наступні 10 років вона проводить в жалі про це.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які книги потрібно читати для саморозвитку і мотивації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!