Головна Новини Дозвілля книги Чому чоловік повинен полюбити книги
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому чоловік повинен полюбити книги

Книга може стати незамінним супутником, якщо ти впустиш її в своє життя

21 лютого 2020, 18:14 comments5409
Поділіться публікацією:
Чому чоловік повинен полюбити книги

Гарна книга завжди була хорошим попутником для успішних і великих чоловіків. Але навіть якщо у тебе немає непомірних амбіцій і ти не збираєшся ставати імператором людства, прищепити любов до читання ніколи не буде зайвим.

У цій статті ми поговоримо про те, в чому полягає користь читання для чоловіків.

Ти станеш ще розумнішим

Розумний хлопець завжди багато читає, щоб бути ще розумнішим. Читання розвиває посидючість і концентрацію. Воно також розширює словниковий запас та підвищує аналітичні здібності. Однозначно, хлопець з книгою в руках набагато розумніший за хлопця з плеєром. І читання зробить тебе крутішим!

Ти будеш мати витончене почуття гумору

Відкриємо тобі секрет: майже всі жарти з сучасних серіалів і фільмів взяті з літератури. Новини і навіть коментарі до футбольних матчів супроводжуються натяками на персонажів, сюжети чи мотиви, які були написані в останні 3 000 років різними письменниками. Немає вже нічого нового під сонцем. Якщо хочеш виділятися якісним і хорошим гумором у колі друзів — читай книги.

Ти будеш розважатися

Любиш дивитися фільми і серіали? І напевно ти часто чув, що книга краща екранізації. Так відбувається в 9 випадках з 10. Читаючи книгу, ти малюєш в голові повноцінну картину, яка розважає краще телебачення і відеоігор, а також дає цілісне розуміння світу, про який ти читаєш. Спробуй розважатися читанням частіше – тобі сподобається!

Читати – це бути в центрі подій

Читання переносить тебе у те місце, про яке ти читаєш. Що може бути краще, ніж перетворитися на кілька годин у Джеймса Бонда або врятувати красуню, здійснивши перед цим кілька подвигів? Головне, для цього тобі не доведеться ризикувати життям, ні витрачати купу грошей. Досить буде просто хорошої фантазії.

Є ще багато причин любити читання. Книга скрасить вечір, допоможе у важку хвилину не вдатися до алкоголю, зменшить відчуття самотності. Або просто доставить радість і нові знання. Читайте побільше — це ніколи не зашкодить. А видання "Коментарі" розповість, чому не варто їсти під час читання книги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!