Головна Новини Дозвілля книги Топ-5 письменників, з творчістю яких повинен познайомитися чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 письменників, з творчістю яких повинен познайомитися чоловік

Їх книги зможуть проникнути в самі надра чоловічої душі

2 квітня 2020, 13:18 comments3177
Поділіться публікацією:
Топ-5 письменників, з творчістю яких повинен познайомитися чоловік

Багато хто погодиться, що чоловікові корисно мати любов до читання. Але головна проблема сучасного світу полягає в тому, що книг так багато, що іноді просто губишся і задаєшся єдиним питанням: а що мене може зацікавити? Який автор здатний написати те, що не залишить мене байдужим? Сьогодні ми розповімо тобі про п'ять письменників, яким, найімовірніше, вдалося відповісти на ці питання.

Гаррі Круз

Перед тим як популярність здобув Чак Паланік, був Круз. Досліджуй дивний південний світ, описаний чудовим письменником, який помер в 2011 році від невропатії. Почати слід з книги "Майстер нокауту". Це історія про невдачу колишнього боксера, який здатний послати самого себе в нокаут одним ударом у щелепу.

Джордж Мартін

Мартін відомий насамперед завдяки своєму циклу книг "Пісня Льоду і Вогню", в якому розповідається про декілька ворогуючих дворянських родини. Саме по цій книзі зняли фентезійний серіал "Гра престолів". Почни саме з книги "Гра Престолів". Якщо тобі подобається серіал, то книгу ти без сумніву полюбиш.

Грег Девідсон

Якщо ти шанувальник творчості Чака Паланіка, то і Девідсон тобі цілком підійде. Цей письменник вміє поєднувати драму, жахи і комедію в рамках однієї книги. Почни з книги "Боєць". На її написання Грег витратив 16 тижнів. Весь цей час він приймав стероїди і описував в ній результати свого експерименту.

Джеррі Стал

Джеррі став відомим, коли з його автобіографії "Вічна північ" зняли фільм. Він також є автором сценарію "Поганих хлопців-II", де зіграли Уілл Сміт і Мартін Лоуренс. "Вічна північ" ідеально підійде для знайомства з цим автором. Головний герой бавиться героїном, і це захоплення закінчується зовсім не добре.

Нельсон Олгрен

Олгрен приваблює захоплюючими описами Нового Орлеана і Чикаго. Його твори – це відмінна машина часу. Книга "Прогулянка по вивороту" розповість про три головних правила життя Олгрена: ніколи не грати в карти з людиною на ім'я Док, ніколи не їсти в закладі під назвою "Мама", ніколи не спати з жінкою, чиї проблеми гірші твоїх власних.

Ці письменники, без сумніву, здатні достукатися до чоловічого серця. Також видання "Коментарі" розповість, навіщо слід розробити план для читання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!