Головна Новини Дозвілля діти Фотографії дітей, краса яких підкорили Мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотографії дітей, краса яких підкорили Мережу

Інтернет-користувачі вражені юними моделями з незвичайною і виразною зовнішністю

23 січня 2020, 19:55 comments11257
Поділіться публікацією:
Фотографії дітей, краса яких підкорили Мережу

Діти не вміють приховувати свої справжні емоції. Саме тому виходять красиві фотографії з дітьми, які заворожують і дивують. Примітно, що щічки, довгі вії і великі розкриті очі розтоплять навіть крижане серце. Пропонуємо вам топ-15 знімків дітей, про яких говорить весь Інтернет.

Грейлі Мей, 3 роки (США)

Грейлі — старша дочка американського футболіста Ланса Мура. Лялькова зовнішність дісталася дівчинці від матері. Дівчинка вже знялася для декількох брендів дитячого одягу. Фотографії Грейлі та її сестрички регулярно з'являються в Instagram мами і набирають море захоплених коментарів.

Віолетта Антонова, 4 роки (Росія)

Незважаючи на свій юний вік 4-річна Віолетта вже брала участь у модних показах та зйомках для брендів дитячого одягу. У дівчинки є старший брат Дмитро, який теж пробує себе в ролі моделі. Віолетта дуже любить виступати на сцені і бути в центрі уваги. У дівчинки є своя сторінка в Instagram, яку веде мама.

Аріна Лебедєва, 5 років (Росія)

Аріна — дочка відомої моделі Олени Пермінової. З малих років вона пішла по стопах матері. Аріна з'являється на сторінках "глянцю", а кожна фотографія дівчинки в Instagram викликає масу позитивних емоцій.

Джейр Іджалана, 6 років (Нігерія)

Слава до маленької Джейр прийшла випадково: нігерійський фотограф Мофе Бамаіва зробив кілька знімків дівчинки для свого проекту і виклав їх у мережу. Фотографії миттєво стали вірусними, і на дівчинку обрушилася популярність. У Джейр є дві старші сестри, які теж працюють моделями.

Ліза Толмачова, 6 років (Росія)

Довге світле волосся, великі блакитні очі маленької Лізи нікого не залишать байдужими. Дівчинка захоплюється танцями, вокалом і акторською майстерністю. Ліза тільки починає підкорювати світ моди: вона бере участь у різних показах, конкурсах і фотографується для каталогів.

Купер Чжіан Лонде, 6 років (Південна Корея)

Завдяки пронизливому погляду і довгим віям Купер став, напевно, найбільш популярною дитиною в Південній Кореї. За його життям в Instagram стежать понад 250 тис. підписників. Хлопчика можна побачити в рекламі дитячого одягу і на сторінках модних журналів.

Джордін Рейнл, 7 років (США)

Дівчинці всього 7 років, а вона вже є однією з найбільш затребуваних моделей в США. Джордін регулярно з'являється на подіумах і працює з такими великими американськими брендами, як Simplicity Patterns, The children's Place і Kidpik.

Кііке, 7 років (США)

Кучеряве волосся й зворушлива посмішка роблять маленьку Кііке схожою на ляльку. Дівчинка володіє двома мовами: англійською та французькою. Незважаючи на такий юний вік, у Кііке є контракт з модельним агентством V. Pirratte Agency. Дівчинка регулярно з'являється на сторінках журналів, рекламує одяг, а за її життям у соціальних мережах спостерігають 100 тис. підписників.

Лєа Роуз і Ава Марі Клементс, 8 років (США)

Дівчатка стали відомими після того, як їх мама почала публікувати фотографії дочок в соціальних мережах. Сестер Клементс помітили в модельному агентстві і запропонували контракт. Дівчатка займаються плаванням і танцями і люблять бути в центрі уваги.

Ганна Павага, 9 років (Росія)

З трьох років Ганна знімається в рекламі дитячого одягу, іграшок і спортивних товарів. Спробувала себе дівчинка і в акторській майстерності: її можна побачити у музичних кліпах і фільмах. Також Ганна займається балетом, гімнастикою і любить малювати.

Аліса Самсонова, 12 років (Росія)

У свої 12 років Аліса встигла попрацювати з такими великими брендами, як Armani Junior, Monnalisa, Mischka Aoki, Liu Jo. У вільний від зйомок і показів час дівчинка займається художньою гімнастикою і ментальної арифметикою.

Софія Разуваєва, 12 років (Росія)

12-річну Софію дуже часто порівнюють з Наталією Водяновою. Дівчинка знімається для журналів і каталогів, бере участь у телевізійних шоу, веде свій блог в Instagram і на YouTube, а також займається танцями, вокалом і акторською майстерністю.

Лара і Мара Бавар, 12 років (Бразилія)

Лара і Мара володіють рідкісною мутацією: їх шкіра та волосся повністю позбавлені пігменту. Дівчатка активно беруть участь у різних проектах зі своєю старшою сестрою Шейлою. Ще будучи дітьми, Лара та Мара брали участь в рекламі Nike, Bazaar Kids і Insanis. Сестри Бавар намагаються зробити тему альбінізму менш табуйованою та привернути увагу до проблем альбіносів в африканських країнах.

Мейку Вуллар, 14 років (Австралія)

Мейку почала працювати моделлю з 3 років, і з тих пір дівчина представляла в різний час практично кожен з великих дитячих брендів Австралії. Вона знялася в декількох короткометражних фільмах і музичних кліпах.

Джейд Вебер, 14 років (США)

Джейд стала моделлю абсолютно випадково: одного разу дівчинку помітив фотограф і запропонував її мамі звернутися в модельне агентство. Однією з перших серйозних робіт Джейд стала зйомка для H&M і Vogue Italia. Вона кілька разів ставала обличчям дитячих колекцій відомих модних будинків. Крім занять модельною діяльністю, дівчина знімається в музичних кліпах і фільмах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фешн-фотограф Еліс Розаті випустила книгу про русалок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!