Головна Новини Дозвілля діти Звички, які батьки не повинні робити при дітях
commentss НОВИНИ Всі новини

Звички, які батьки не повинні робити при дітях

Від цих звичок краще скоріше позбутися

11 лютого 2020, 13:50 comments1750
Поділіться публікацією:
Звички, які батьки не повинні робити при дітях

Неможливо стати ідеальними батьками, адже всі ми робимо помилки і тим самим отримуємо безцінний досвід. Але з появою дітей у родині, варто позбавлятися від шкідливих звичок, адже саме батьки стають для дитини прикладом для наслідування. Чого не варто робити у присутності дітей?

Лаятися

Батькам необхідно контролювати свою мову і не вживати ненормативну лексику при дітях. Під час конфліктів не дозволяйте собі говорити лайливі слова, адже діти дуже вразливі і добре запам'ятовують "погані" вирази. Також дитина не повинна бути свідком сімейних сварок і скандалів, тому що негативна атмосфера в будинку сильно відбивається на стані дитини і призводить до різних проблем.

Харчуватися нездоровою їжею

Дуже складно привчити дитину до здорової їжі, якщо мама і тато воліють харчуватися у фаст-фудах. Раціон харчування повинен бути корисним і містити багато вітамінів і поживних речовин. Можна іноді побалувати себе "шкідливою" їжею, але не постійно. Адже з часом ви не зможете пояснити дитині, чому вам це можна, а йому – ні.

Дивитися програми і шоу, небажані для дітей

Перш, ніж вибрати фільм або програму для перегляду, переконайтеся, що вона підходить для дітей. Навіть якщо здається, що ваші діти дуже зацікавлені грою і не помічають, що показує телевізор, вимкніть небажану програму. Діти дуже добре сприймають інформацію з навколишнього світу і підсвідомо запам'ятовує майже все, що бачать і чують.

Займатися самокритикою

Часто батьки скаржаться на роботу, дім і життя в цілому в присутності дітей. Така поведінка негативно відбивається на формуванні особистості дитини, адже вона може стати невпевненою у собі. Краще думати і говорити про щось приємне та радісне.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, який метод краще мотивує дітей до навчання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!