Головна Новини Дозвілля діти П'ять якостей, які дитині повинен прищепити батько
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять якостей, які дитині повинен прищепити батько

З татом у дитини утворюється унікальний зв'язок

2 квітня 2020, 18:20 comments2692
Поділіться публікацією:
П'ять якостей, які дитині повинен прищепити батько

Участь у вихованні дитини приймають обоє батьків, але в цій справі у кожного з них є своя "зона відповідальності". Якихось речей дитину може навчити тільки мама, але розвиток деяких навичок і якостей безпосередньо залежить від батька.

Повага до жінок

Тільки тато може прищепити цю якість як дівчинці так і хлопчику. Син, бачачи ставлення тата до мами, навчиться поваги до жінок. Відношення батька до доньки і її мамі, стане тим стрижнем, на якому вона зможе "нанизати" свою самооцінку в майбутньому.

Моделі чоловічої поведінки

Мама не може виховати в сині чоловічу модель поведінки, скільки б вона не старалася. Тільки батько може це зробити своїм прикладом. Для доньки тато стане своєрідним "містком" між нею та іншими чоловіками. На батьку дочка буде відточувати майстерність спілкування з іншими представниками сильної половини людства.

Духу змагання

Поки мама падає в непритомність, ледь дитина навчився підійматися на гору, тато підбадьорює її лізти вище. Тільки батько здатний розвинути у дітей здоровий дух змагання, який стане за життя "чарівним стусаном".

Емоційної стриманості

Мама вдома відповідає за емоції, тато відповідає за холодний розум. Своїм прикладом він вчить дитину емоційної стриманості, а це важливий навик у дорослому житті.

Поваги до законів

Тато відповідає за виконання порядку в будинку. Він стежить, щоб ні діти, ні мама не порушували правила в сім'ї. Але його завдання не тільки карати, а й пояснювати, чому це правило прийняли.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що робити батькам, якщо дитина скаржиться на нудьгу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!