Головна Новини Дозвілля діти Поєднуємо віддалену роботу і спілкування з дітьми: поради молодим татусям
commentss НОВИНИ Всі новини

Поєднуємо віддалену роботу і спілкування з дітьми: поради молодим татусям

Позначення робочого простору, а також цікаві завдання для дитини допоможуть організувати робочий день на дому

16 квітня 2020, 11:33 comments1700
Поділіться публікацією:
Поєднуємо віддалену роботу і спілкування з дітьми: поради молодим татусям

Поки в країні діє карантин, багатьом чоловікам доводиться працювати вдома, де на їх робочий процес постійно впливають члени сім'ї. Особливо гостро ця проблема стоїть перед молодими татками. Дитина рада, що тато вдома і хоче провести з ним якомога більше часу. Іноді вона просто в силу дитячої наївності не розуміє, що батько повинен працювати і заробляти гроші. Щоб не нашкодити робочому процесу і при цьому не образити дитину, потрібно відповідним чином організувати свій день. Як це краще зробити ми тобі розповімо.

1. Варто позначити, коли тато може відволіктися, а коли — ні. Придумай сигнал або знак, що відволікати тебе зараз категорично не можна. Може допомогти фраза: "Тато ще не повернувся з роботи".

2. Дуже допомагає окреме приміщення для роботи. Бажано, щоб у цього простору закривалися двері, на яких було б написано: "Татків кабінет".

3. Діти відчувають, коли від них хочуть позбутися. Спробуй домовитися з дитиною: зараз ми зберемо пазл, потім я піду попрацюю, а ти — помалюєш. Щоб іграшки не набридали, можна частину ховати і періодично міняти.

4. Один з головних факторів — це підтримка сім'ї, члени якої можуть відволікти дітей на час твоєї роботи. У такі моменти навіть теща може бути порятунком.

5. Під час карантину різноманітність занять на повітрі обмежена. Але багато справ, наприклад, читання книг, можна організувати в кріслі на балконі, під весняним сонцем.

6. Зістав робочі завдання на день з графіком дитини. Особливо важливу роботу, де потрібно зосередитися, плануй на моменти тиші — сон чи прогулянку малюка.

7. Якщо твій школяр швидко справляється з усіма завданнями, знайди дитячі курси онлайн. Зараз багато з них пропонують знижки.

Ці поради допоможуть не розірватися на частини у вихорі робочих завдань та постійних дитячих голосів. Також видання "Коментарі" розповість, як повинні діяти батьки, щоб діти їх слухали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!