Головна Новини Дозвілля діти П'ять ознак, що вашій дитині не вистачає уваги
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ознак, що вашій дитині не вистачає уваги

Батькам не варто ігнорувати ці ознаки

18 травня 2020, 19:45 comments2256
Поділіться публікацією:
П'ять ознак, що вашій дитині не вистачає уваги

При сучасному ритмі життя батькам дуже важко приділяти дитині стільки уваги, скільки вона заслуговує. Часом діти відчувають цей дефіцит і починають вести себе "по-іншому". Які ознаки вказують на те, що дитині необхідна увага?

Сверхемоційність

Якщо ви звертаєте увагу на свою дитину дуже рідко, вона прагне її заслужити будь-яким способом. Дитина вередує, робить капості і все тільки для того, щоб її помітили. Тому не варто лаяти малюка за неправильні вчинки, але і хвалити його теж не варто.

Мовчазність

Якщо дитині не вистачає турботи, у неї виникає депресія. Їй здається, що батьки її забули і їм немає до неї справи, дитині стає нецікаво жити. Втрачається довіра, яку відновити буде дуже складно.

Відсутність контакту з однолітками

Якщо дитина не хоче гратися або спілкуватися зі своїми однолітками, це теж привід задуматися. Зв'язок з його маленьким світом втрачається, адже спілкування — одна з найголовніших потреб людини.

Агресія

Якщо ваша дитина занадто агресивна, значить вона не відчуває любові батьків. Вона намагається привернути увагу якимось деструктивним методом, значить, і коли подорослішає зможе вести себе таким чином.

Часті хвороби

Діти, які часто хворіють, можуть імітувати погане самопочуття. Адже мама, яка завжди зайнята своїми справами, раптом стає доброю, турботливою і розуміючою. Після таких моментів дитина може травмувати себе і всіма способами намагатися захворіти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які тривожні симптоми не можна залишати без уваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!