Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Для лінивих: названі найбільш невибагливі домашні рослини
commentss НОВИНИ Всі новини

Для лінивих: названі найбільш невибагливі домашні рослини

Ці рослини здатні прижитися у самих зайнятих господарів

11 вересня 2019, 15:25 comments4706
Поділіться публікацією:
Для лінивих: названі найбільш невибагливі домашні рослини

Про будинок, наповнений зеленню і квітами прекрасних кімнатних рослин, ймовірно, мріють усі. Але не всі можуть приділяти їм багато часу. Які рослини вимагають мінімального догляду?

Алое

Столітник, більш відомий як алое, — відповідна кімнатна рослина для початківців. Це типовий представник сукулентів — рослин, які вміють накопичувати воду у великих м'ясистих листках. Ось чому частий полив їм не потрібен. Однієї водної процедури в тиждень цілком вистачить. Також потрібно забезпечити постійний доступ природнього світла.

Фікус

Фікус належить до досить численного сімейства. У його рядах можна відшукати цілком собі невибагливі кімнатні рослини. Фікус Бенджаміна, фікус каучуковий і фікус ліровидний вимагають мінімального догляду. Поливати їх треба в міру того, як підсихає верхній шар грунту, не частіше двох разів на тиждень.

Драцена

Драцена належить до числа домашніх рослин, які не потребують світла. Вона цілком комфортно почуває себе навіть в затемнених куточках квартири. Посушливий офісний клімат їй ні по чому. Все, що потрібно зробити, — забезпечити невелике розсіяне світло, помірну температуру і полив хоча б раз на тиждень.

Каланхое

Якщо вам не вистачає строкатих соковитих фарб вдома або в офісі, обзаведіться каланхое. Він досить комфортно переносить спеку до 27-28 °C і пониження температури до 12 °C. У теплі місяці поливати його потрібно 1-2 рази в тиждень, з настанням холодів — всього один раз.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які речі краще не розміщувати в спальній кімнаті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!