Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Креативна реклама на автобусах: ТОП-5 вдалих прикладів
commentss НОВИНИ Всі новини

Креативна реклама на автобусах: ТОП-5 вдалих прикладів

Креативна реклама — двигун будь-якого бізнесу

21 листопада 2019, 20:05 comments7930
Поділіться публікацією:
Креативна реклама на автобусах: ТОП-5 вдалих прикладів

Громадський транспорт може служити не тільки транспортним засобом, але і ефективною рекламою, яка при правильному і дотепному дизайні принесе гарний прибуток і великий попит. Представляємо вам топ-5 прикладів креативної реклами на автобусах, яка вражає своєю геніальністю.

Зміїний маршрут

j5g8dLaNOmwIGJbUFvKqwePsA.jpg

Жителів Данії ненав'язливим, але дуже ефективним способом вирішили запросити в Копенгагенський зоопарк, який, на секундочку, є одним з найстаріших в Європі. На вулицях міста з'явилися автобуси з зображенням гігантської змії, яка оповила громадський транспорт. Виглядає це досить лякаюче, але зате дуже креативно!

Вусики омара

5-1.jpg

Користувачі мережі зафіксували ще одну дотепну рекламу на транспорті, на цей раз від платіжної системи "Visa". На тролейбусі був зображений великий омар, а його "роги" перетворилися в вусики морського мешканця. Напис на транспорті говорить: "Виграй з карткою VISA 5000-доларову подорож для гурманів".

Страшні щелепи

2015-09-28_16_22_24.png

Реклама від National Geographic на автобусі виглядає дуже видовищно. На дверях транспорту зображена величезна щелепа акули, яка "проковтує" пасажирів, які в неї заходять.

Автобус з одягом

6-7.png

На вулицях Нью-Йорка помітили автобус, який повністю обвішаний яскравим одягом. Це реклама миючого засобу, розроблена агентством BBH. Її суть у тому, що з допомогою маленької пляшечки може випрати дуже багато речей.

Автобус-смітник

5f483033d1.jpg

У Нідерландах можна побачити автобус, частину якого з допомогою оптичної ілюзії перетворили у сміттєвоз. Ця реклама нагадує пасажирам, що потрібно прибирати за собою і не перетворювати міський транспорт у смітник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в столиці України розгорівся скандал через рекламу пельменів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!