Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Дизайнер робить порцелянові мисочки з волосся своїх рідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Дизайнер робить порцелянові мисочки з волосся своїх рідних

Дизайнер збирала волосся протягом року

6 грудня 2019, 16:30 comments1781
Поділіться публікацією:
Дизайнер робить порцелянові мисочки з волосся своїх рідних

Відомо, що вікторіанці зберігали волосся своїх рідних біля серця, заховавши в медальйони. Так, сучасна дизайнер із Швейцарії Селін Арнолд надихнулася цією ідеєю, і тепер вона виготовляє мисочки з волосся своїх рідних і друзів.

Як передає видання Dezeen, Арнолд сама стриже волосся своїм близьким. Відзначається, що з волосся, яке вона збирала протягом року, вийшло 13 невеликого розміру мисок. Кожна посудина з колекції Liaison присвячена людині, з чиїх пасм вона зроблена, і називається в його честь.

Арнолд поділилася: "Спочатку волосся збирається в круглий бублик, після чого опускається в порцелянову масу і просушуються. Ну, і в кінці мисочки забарвлюються в теплі, ніжні відтінки. Весь процес займає від 4 до 6 годин".

Передбачається, що цей проект допоможе переосмислити те, як люди сприймають волосся. "Коли волосся ще росте на голові, ними захоплюються. А ось, волосся, застрягле в раковині вважається огидним", – пояснює дизайнер.

Селін зазначила, що неспроста в якості облицювання посудини вибрала фарфор, адже у багатьох цей матеріал асоціюється з чимось гарним і цінним. Таким чином, відрізане волосся протиставляється огиді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Fendi створили першу у світі парфумовану сумку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!