Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Як збільшити простір квартири: важливі поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як збільшити простір квартири: важливі поради

Є доступні способи «чарівного» перетворення площі

27 березня 2020, 23:00 comments1216
Поділіться публікацією:
Як збільшити простір квартири: важливі поради

Велика кількість людей живуть в маленьких квартирах, але лише незначна частина з них знає, як можна візуально збільшити домашній простір, перетворивши його в затишне і світле гніздечко.

Приберіть непотрібні речі

Геть зайві речі! Непотрібний мотлох захаращує простір. Ховайте їх у шафи, закриті полиці, складайте в бокси і прибирайте від очей. Дизайнери радять оформляти однокімнатні квартири в стилі мінімалізму, щоб візуально збільшити простір.

Вибирайте тільки світлі тони

Кремові, білі, сірі, світло-блакитні відтінки розширюють простір. Скористайтеся цією порадою і сміливо віддавайте перевагу світлим шпалерам, підлогам, меблям. Забруднень не варто боятися, сучасні матеріали легко піддаються чищенню.

Вибір меблів

Меблі повинні бути багатофункціональними, легкими і мати малі габарити. Просторе ліжко замінюйте на диван, громіздку шафу — на вбудовану, стільці — на табуретки, масивний стіл — маленький розкладний столик. Останньою новинкою став дивовижний трансформер, який легко перетворюється в ліжко, диван, письмовий стіл з полицею, що значно допомагає збільшити простір квартири.

Використовуйте балкон з користю

Зазвичай на балконі прийнято зберігати велику кількість непотрібних речей. Усуваємо безлад і використовуємо площу приміщення раціонально. Якщо розміри балкона дозволяють, його можна перетворити на робочий кабінет, зону відпочинку, зимовий сад, гардеробну. При бажанні можна прокласти теплу підлогу, тоді ви не будете позбавлені можливості користуватися ще однією кімнатою в холодну пору року.

Дзеркала і скло

Нагадаємо про всім відому пораду: дзеркала на стіні розширюють простір. Не варто боятися експериментів – застосовуйте великі дзеркала, глянсову або дзеркальну плитку, але і не варто занадто захоплюватися. Для візуального збільшення маленької кімнати, достатньо закріпити дзеркало на одній зі стін кімнати. Воно буде відображати обстановку кімнати, тим самим збільшувати її вдвічі. Меблі, виготовлені зі скла, створюють відчуття легкості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як підвищити затишок і порядок на кухні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!