Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр П'ять речей, які не повинні зберігатися у ванній кімнаті
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які не повинні зберігатися у ванній кімнаті

Ванна кімната — одне з найбільш відвідуваних місць

22 травня 2020, 14:20 comments2531
Поділіться публікацією:
П'ять речей, які не повинні зберігатися у ванній кімнаті

У багатьох людей у ванній кімнаті зберігаються речі, яким там не місце. Вони можуть нести потенційну загрозу і у вологому середовищі швидко втрачати свої властивості. Про які речі йде мова?

Рушники

Здавалося б, рушник — це саме та річ, яка повинна бути під рукою, коли ви приймаєте ванну або вмиваєтеся. Але вологе і тепле середовище ідеально підходить для розмноження бактерій, і в даному випадку нею якраз і виступає вологий рушник.

Декоративна косметика

Визначте правильне місце, де повинна зберігатися ваша косметика, і це не повинна бути ванна кімната. Б'юті-засоби повинні перебувати в сухому і прохолодному місці, тоді вони довше прослужать вам і не втратять своїх властивостей. А ось при підвищеній вологості вони можуть швидше зіпсуватися.

Зубні щітки

Цей предмет особистої гігієни не можна зберігати в суміщених санвузлах. Справа в тому, що на зубній щітці можуть осідати шкідливі бактерії, які піднімаються в повітря при змивання унітазу. Краще зберігайте засоби особистої гігієни в спеціальних футлярах або косметичці.

Ножиці і леза для гоління

Якщо ви хочете продовжити термін використання лез для гоління, то не варто зберігати їх у ванній. Вологість окисляє металеві леза, роблячи їх менш гострими.

Гребінці

Якщо хочете зберегти волосся гарними і здоровими, тоді не залишайте у ванній свої гребінці. Вони також можуть стати розсадником бактерій, а ще через підвищену вологость на гребінці може утворитися цвіль.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де у ванній кімнаті найбрудніше місце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!