Помилки під час прибирання, які ще більше забруднюють будинок

Іноді після прибирання будинок чистіше не стає

Не всі господині відповідально підходять до прибирання квартири. Деяким не вистачає часу, а деяким - бажання. Так чи інакше, в процесі прибирання відбуваються грубі помилки, які ще більше забруднюють приміщення. Що важливо враховувати?

Одна ганчірка для всього

Для кухні, ванної та інших кімнат у вас повинні бути окремі ганчірки, які добре вбирають вологу і очищають від забруднень. Якщо ви використовуєте одну ганчірку на всі випадки життя, то робите тільки гірше. Ви переносите пил, бруд і бактерії з однієї кімнати в іншу. Краще на таких засобах не економити.

Йоршик для унітазу в спеціальній підставці

Щітку для унітазу важливо зберігати в чистоті, щоб кількість бактерій не збільшувалася. Підлогова підставка для цього не підходить, так як в ній створюються всі умови для розмноження патогенної мікрофлори. Краще всього використовувати підвісну підставку, де йоржик вішається на спеціальний гачок.

Миття підлоги в першу чергу

Деякі господині чомусь починають прибирання квартири з миття підлог. Але потім доводиться робити вологе прибирання на поличках і інших поверхнях. І весь пил і частинки бруду потрапляють у повітря й осідають на тій же підлозі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які побутові хитрощі спрощують прибирання.