Головна Новини Дозвілля дорого П'ять речей, якими повинен обзавестися успішний чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, якими повинен обзавестися успішний чоловік

Іноді чоловікові потрібно винагороджувати себе за зусилля, які він докладає в житті

21 квітня 2020, 11:56 comments8398
Поділіться публікацією:
П'ять речей, якими повинен обзавестися успішний чоловік

Чоловіки часто поводяться як діти. Не дарма кажуть, що в житті чоловіка найважчими є лише перші сорок років дитинства. Протягом усього життя чоловіки схильні мріяти про дорогі іграшки. Спершу це былу крута залізниця або коробка з солдатиками, тепер автомобілі, яхти, напої і так далі.

Сьогодні ми розповімо вам про п'ять крутих речі, які неодмінно повинні знаходиться в чоловічому інвентарі.

Bear Republic Café Racer 15

73Tfnba0ezkpLq-Ctm_1Ba1Q5.jpg

Це ірландський лімітований пейл-ель, який в 2012 виграв срібло на Great American Beer Festival – отримав 94 бали зі 100. Фішка напою – 4 різних сорти хмелю, які створюють незабутній смак і аромат спиртного.

TL3 Racing Simulator

aeD6VeChSxHzXKU8xPn77lSfx.jpg

Гоночний симулятор TL3 змодельований під ретельним спостереженням експертів Формули-1. Має монітор з 200-градусним оглядом і приголомшливу роздільну здатність (6 мільйонів пікселів). Не найдешевша річ. Зате з таким точно не занудьгуєш. Ціна — 1 мільйон гривень.

Hydro Hammock

FvT37DHsZkOIRczGaNMI_yrZV.jpg

Тобто гидрогамак. Відрізняється від звичайного тим, що в нього можна набрати до 190-а літрів води. А за додаткові гроші ще й придбати нагрівач, з яким можеш контролювати температуру рідини. Буде актуально для тих, хто став жертвою відключення гарячої води та ніяк не може зігрітись після холодного душу.

GoPro Hero 4 Session Camera

JVLLrjAouCn60431i4sULEg1l.jpg

Головним чином ця модель GoPro від інших відрізняється формою – виконана у вигляді квадрата. В іншому – дуже навіть схожа: водонепроникна; 1440 пікселів; 30 кадрів в секунду.

Aston Martin AM 37

dWMlE6FhPToV-CCFN-wb159Nm.jpg

Знають всі: Aston Martin – люксові авто від британського виробника, улюблені машини Джеймса Бонда. Нещодавно бренд вирішив поповнити ряд новинкою – яхтою AM37. Це 34-метровий карбоновий катер, здатний розвивати максимальну швидкість 52 вузла (96 км/год). Виглядає солідно. Впевнені: в комплект з таким додаються пишногруді красуні.

Сподіваємося, що з представленого списку ти себе таки порадуєш. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш крутих мотоциклів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!