Головна Новини Дозвілля мода Шкарпетки Майкла Джексона хочуть продати за мільйон доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шкарпетки Майкла Джексона хочуть продати за мільйон доларів

В цих шкарпетках Джексон виконав свою коронну «місячну ходу»

8 листопада 2019, 11:40 comments2311
Поділіться публікацією:
Шкарпетки Майкла Джексона хочуть продати за мільйон доларів

Легендарний американський співак Майкл Джексон, якого по праву називають "Королем поп-музики", не втрачає своїх позицій у шоу-бізнесі навіть після смерті. Нещодавно на аукціон Gotta Have Rock and Roll виставили шкарпетки знаменитості, які оцінили в один мільярд доларів. Про це повідомляється на сторінці Instagram-аккаунта аукціону.

Відомо, що в цих шкарпетках зі стразами Джексон вперше виконав "місячну ходу" в 1983 році під час виступу з хітом Billie Jean. Цей предмет гардеробу поп-короля дуже добре зберігся і до цього часу перебував у менеджера зірки Френка Дилео. Ще за життя Джексон подарував їх Френку в подяку за проведення успішного туру Victory Tour.

Організатори аукціону поставили на лот стартову ціну в 100 тисяч доларів, але очікують отримати за нього мільйон доларів, якщо не більше. Відомо, що аукціон пройде з 13 по 22 листопада.

evCSl6ytJBgBlhyiDvSNn32Ob.png

Нагадаємо, що Майкл Джексон помер у віці 50 років у 2009 році. Причиною його смерті стало передозування лікарських препаратів. Співаку зробили ін'єкцію сильного седативного засобу-пропофолу, а через кілька годин знайшли без ознак життя. Але навіть після смерті артист продовжив заробляти мільярди доларів. Згідно з даними Forbes, він вдев'яте став самим високооплачуваним артистом, серед тих, хто помер.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кардиган лідера "Нірвани" Курта Кобейна продали на аукціоні за рекордну суму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!