Головна Новини Дозвілля мода Moncler випустили стильні пуховики для собак
commentss НОВИНИ Всі новини

Moncler випустили стильні пуховики для собак

Вироби підійдуть як маленьким, так і великим собакам

17 листопада 2019, 10:45 comments1734
Поділіться публікацією:
Moncler випустили стильні пуховики для собак

Італійський бренд одягу Moncler випустив колекцію для домашніх вихованців. Про це компанія повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Відомо, що в створенні яскравих жилетів і пуховиків для собак також брали участь дизайнери бренду Poldo Dog Couture, який спеціалізується на одязі для чотирилапих. Варто відзначити, що це не перша колаборація брендів.

Згідно з повідомленням, верхній одяг представлений в 6 розмірах і підійде як маленьким, так і великим вихованцям. Новинки вартістю від 275 до 575 доларів, вже можна придбати в онлайн магазинах марки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що старший син королеви Великобританії Єлизавети II принц Чарльз збирається представити свою першу колекцію одягу. Так, його королівська високість спільно з Yoox Net-a-Porter створили капсульну лінійку для чоловіків і жінок. Варто зазначити, що весь прибуток від колекції піде у благодійний фонд. Одяг від принца Чарльза надійде в продаж вже влітку 2020 року в Net-a-Porter, Mr Porter, The Outnet і Yoox.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!