Головна Новини Дозвілля мода H&M тестують сервіс оренди одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

H&M тестують сервіс оренди одягу

Це перший подібний досвід компанії

1 грудня 2019, 14:35 comments1971
Поділіться публікацією:
H&M тестують сервіс оренди одягу

Всесвітньовідомий шведський виробник модного одягу H&M вводить нову можливість для споживачів. Так, у своєму офіційному блозі представники компанії повідомили, що тепер в головному магазині бренду в Стокгольмі доступний сервіс оренди одягу. Варто відзначити, що це перший подібний досвід H&M, і поки ця можливість доступна в тестовому режимі.

У повідомленні йдеться, що покупці можуть орендувати одяг всього за 37 доларів на тиждень. Проте можна брати речі тільки з обраної колекції, в яку увійшли 50 речей Conscious Exclusive 2012-2019 років. Так, сервіс діятиме протягом трьох місяців, після чого керівництво бренду прийме рішення, чи варто запустити його в інших магазинах H&M.

Відомо, що бренди Urban Outfitters, Banana Republic і Rent the Runway вже давно практикують роботу сервісів оренди одягу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в іспанського дому моди Balenciaga з'явився незвичайний арт-об'єкт. Так, в якості експерименту дизайнер з Нью-Йорка спробував створити диван з одягу, і у нього вийшло. Таким чином модельєр знайшов застосування зношеним речям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!