Головна Новини Дозвілля мода Hugo Boss зняли різдвяну рекламу в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Hugo Boss зняли різдвяну рекламу в Києві

Бренд представив новий парфум

12 грудня 2019, 20:10 comments2061
Поділіться публікацією:








Hugo Boss зняли різдвяну рекламу в Києві

Популярний виробник стильного одягу Hugo Boss презентував нову рекламу у новорічній тематиці. Так, німецький будинок моди представив свій новий парфум, передає The Village Україна.

Відомо, що відео під назвою can't Wait For Christmas знімали паризька компанія з виробництва і трансляції медіаматеріалів Stink Films спільно з київською продюсерської студією Radioactive Film. Роботу над проектом завершили ще у березні цього року на одній з кіностудій Києва.

Творці ролика поділилися, що в якості головних героїв рекламної кампанії виступили четверо instagram-инфлюенсерів, які стали уособленням аромату нової колекції.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 33-річна епатажна музикантша Леді Гага поділилася тим, як виглядатиме новорічна лінійка косметики її бренду Haus Labs. Варто зазначити, що на створення колекції артистка зважилася після свого чергового виходу на червону доріжку. Відомо, що різдвяна колекція "Haus Of Future Hollywood Collection" виставлена на продаж масштабним інтернет-сервісом Amazon.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!