Головна Новини Дозвілля мода Gucci випустив колекцію з Міккі Маусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Gucci випустив колекцію з Міккі Маусом

Персонаж вже з'являвся в попередніх колекціях бренду

2 січня 2020, 19:35 comments2648
Поділіться публікацією:
Gucci випустив колекцію з Міккі Маусом

Відомий італійський будинок моди Gucci випустив нову колекцію, присвячену головному символу 2020 року — миші. Так, на лінійці одягу красується персонаж Disneyland, що полюбився мільйонам, Міккі Маус. Промоакцією капсульної колекції зайнялася компанія "Уолт Дісней".

Відомо, що взуття, шкіряні вироби, одяг, годинники, ювелірні прикраси і шарфи з нової колекції призначені не тільки для жінок, але і для чоловіків. Модельєри Gucci поєднали Міккі Мауса з фірмовими флорентійськими мотивами. Варто зазначити, що бренд вже використовував зображення відомого персонажа з мультфільму в колекції сезону весна-літо 2019 та лінійці Resort 2020.

Зокрема, для цієї капсульної колекції була представлена нова монограма Mini GG Supreme з принтом Міккі Мауса. Бежева і чорна тканина нагадує вінтажний фірмовий візерунок лейблу з вісімдесятих років, відтворений за допомогою цифрового друку, змішаний із зображенням персонажа з мультфільму, що з'являється в різних масштабах. Цей матеріал використовувався для взуття, а також для сумок і невеликих шкіряних виробів, сумок-відер, міні-рюкзаків, гаманців, обкладинок для паспорта і чохлів для iPhone. Бейсбольні кепки, багаж, футляри для капелюхів і навіть футляри для гітари, виконані з тієї ж тканини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Disney випустили іграшкового малюка Йоду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!