Головна Новини Дозвілля мода Ріанна презентувала еротичну колекцію білизни
commentss НОВИНИ Всі новини

Ріанна презентувала еротичну колекцію білизни

Співачка представила рекламу свого бренду

2 січня 2020, 23:59 comments2285
Поділіться публікацією:
Ріанна презентувала еротичну колекцію білизни

Днями популярна 31-річна американська співачка Ріанна представила еротичний кампейн своєї нижньої білизни бренду Savage X Fenty. Відомо, що нова капсульна колекція приурочена до Дня закоханих. Однак для того, щоб всі бажаючі встигли підготуватися до 14 лютого, співачка вирішила випустити білизну в продаж задовго до свята.

Так, фотографії з рекламної кампанії виставили на офіційному Instagram-акаунті бренду. Варто відзначити, що в рекламі знялися відомі моделі: Джоан Смоллс, Палому Елсессер, Адесуву Айгеві, а також Фіффані Лу. Крім того, у ролі манекенниці виступила сама Ріанна, примірявши відверту білизну. А ось творцем нової колекції став модельєр Адам Сельман, з яким співачка розробила 19 стильних еротичних комплектів.
"Я не могла уявити нікого іншого, крім Адама, для першої дизайнерської співпраці Savage X Fenty. Адам символізує головні сторони бренду: веселощі, грайливість і сексуальність", – поділилася Ріанна.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одна з найбільш високооплачуваних моделей у світі Ешлі Грем знялася у відвертій фотосесії на останніх термінах вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!