Головна Новини Дозвілля мода Стильні речі з 60-х: краватка-бант повертається в моду
commentss НОВИНИ Всі новини

Стильні речі з 60-х: краватка-бант повертається в моду

2020 рік може знову повернути нас до жіночності

8 січня 2020, 16:20 comments1881
Поділіться публікацією:
Стильні речі з 60-х: краватка-бант повертається в моду

Мода, як і історія циклічна. Після успіху Коко Шанель, яка показала жінкам, як носити штани, прийшла пора витонченої Грейс Келлі. Через десятиліття все знову змінилося, коли на модний Олімп 60-х зійшов Ів Сен-Лоран.

Із тих пір, так чи інакше, але головні модні будинки акцентували нашу увагу на жіночій маскулінності – об'ємні светри, сорочки і джинси-бойфренди, кросівки та хлопчачий шик дуже стрімко ввійшли в наше життя.

Тим не менш, 2020 рік може знову повернути нас до жіночності. Принаймні, дизайнери починають з краваток-бантів. Наприклад, при погляді на колекцію Fendi відразу згадуєш легендарне аніме 1990-х "Сейлор Мун". А Dolce & Gabbana стилізують краватку-бант максимально жіночно і елегантно.

Варто відзначити, що краватка-бант далека від формального дрес-коду, так що просто замінити звичайну краватку — не найкраща ідея. Цей аксесуар варто додавати в завідомо елегантні образи, щоб підкреслити жіночу естетику або грати на контрасті з об'ємними светрами або жакетами.

Класичним безпрограшним варіантом є поєднання з блузою вільного фасону, що дозволить максимально відійти від офісної уніформи. Зверніть увагу на нову колекцію Valentino: довгий білий галстук-бант відмінно грає з повітряною фактурою блузи і створює додаткову динаміку в образі.

Крім того, краватка-бант можна міксувати і з теплим одягом. Але поверх светра зав'язувати його не варто – буде виглядати дуже старомодно. Краще придивіться до показу Michael Kors, де краватки-банти в горошок зав'язані на шиї, але заховані під пуловер. Ця інтерпретація стилю преппи набагато актуальніше.

Прийшов час замінити кольє або шийну хустку у вечірніх образах на щось інше. У колекції Chanel краватка-бант реалізована додатковим аксесуаром до досить закритих суконь – ще один оммаж пуританським звичаям і 19-ому сторіччю.

Дизайнери так захопилися кроєм верхнього одягу, що забули про аксесуари. Цікаве рішення пропонує Алессандро Мікеле в Gucci. Витончена лінія стрічки поверх широкого пальто додає унікальності і робить простий образ набагато цікавіше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Вікторія Бекхем пояснила, чому не вважає себе красивою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!