Головна Новини Дозвілля мода Раф Сімонс запускає лінію кросівок
commentss НОВИНИ Всі новини

Раф Сімонс запускає лінію кросівок

Презентація нової лінійки пройде в Парижі

8 січня 2020, 19:02 comments2421
Поділіться публікацією:
Раф Сімонс запускає лінію кросівок

51-річний бельгійський дизайнер Раф Сімонс від свого імені випускає лінійку спортивного взуття. Так, креативний директор французького будинку моди Christian Dior поділився на своїй сторінці в Instagram новиною про запуск власної колекції кросівок Runner.

Дизайнер також поділився, що перша колекція стильних кросівок для бігу офіційно буде представлена на показі в рамках Тижня моди в столиці Франції. Відомо, що паризька дизайнерська презентація стартує в лютому цього року.

Зі слів Рафа Сімонса, у лінійку увійшли вісім моделей взуття, виконаних зі шкіри та замші. Купити колекцію можна буде з 18 по 23 січня в шоурумі бренду, зазначив модельєр в соцмережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що італійський бренд Versace презентував стильні спортивні пристосування. Так, в офіційних магазинах бренду можна придбати лімітовану лінійку регбійних, футбольних та баскетбольних м'ячів. Спортивний інвентар, прикрашений яскравими візерунками, представлений в міні-форматі. М'ячі вже надійшли в продаж в офіційному магазині Versace.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!