Versace відмовився від використання шкіри кенгуру

Така відмова викликана тиском з боку зоозахисників

Всесвітньо відомий модний бренд Versace заявив, що більше не буде використовувати шкіру кенгуру для виробництва свого одягу і взуття. Про це повідомляє видання The Telegraph.

Представники італійської компанії прийняли таке рішення ще в кінці 2019 року, тому при створенні осінньої колекції Versace, шкіра кенгуру не використовувалася. Модний бренд не став оголошувати про це офіційно, але підкреслив, що компанія зробила правильне рішення, особливо при складній ситуації, яка зараз в Австралії.

Відомо, що восени 2019 року зоозахисники провели масштабну кампанію, яка закликала відмовитися від використання шкіри кенгуру для пошиття одягу. Такий тиск з боку активістів вплинув на рішення італійського бренду. Крім цього, лісові пожежі, які обрушилися на Австралію з вересня 2019 року, негативно вплинули на популяцію цих тварин.

Представники Versace сподіватися, що своїм рішенням вони допоможуть врятувати кенгуру, які є символом країни і зараз потребують особливого захисту.

Нагадаємо, що в 2018 році модний бренд відмовився використовувати в своїх колекціях одягу з натурального хутра, його приклад наслідували й інші відомі компанії-виробники.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Дженніфер Лопес стала обличчям незвичайної колекції Versace.